Knikarm zonnescherm

Met een knikarm zonnescherm kunt u heerlijk buiten genieten zonder dat u last heeft van de warmte. Het grootste voordeel van een knikarmscherm is het nagenoeg horizontaal gespannen doek. Hierdoor kunt u er gemakkelijk onderdoor lopen en kunnen de tuinmeubels er eenvoudig onderstaan.

Wat is een knikarmscherm? 

Knikarmschermen worden ook wel terrasschermen genoemd. Deze zonwering creëert schaduw op het terras dat aan uw huis grenst.

De schermen kunnen boven een terras of zitje aan de gevel van het huis bevestigd worden.

Het doek wordt op spanning gehouden door twee knikarmen. Deze knikarmen bevinden zich aan de linker- en rechterzijde van het scherm en zijn in lengte verstelbaar. U kunt zelf kiezen hoever u het terras in de schaduw zet.

Stel uw eigen knikarmscherm samen

Knikarmschermen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waardoor u een scherm kunt kiezen dat perfect op uw persoonlijke wensen aansluit. U kunt zelf het model, de kleur (aluminium blank geanodiseerd of gemoffeld in gewenste (RAL) kleur) en het doek (effen of gestreept) kiezen.

Voor de bediening van het zonnescherm kunt u kiezen uit drie opties: draaitang, elektrisch of elektrisch met afstandsbediening. Het voordeel van een elektrisch zonnescherm is het bedieningsgemak. Een knikarmscherm zelf bedienen kan zwaar zijn.

Het voordeel van een draaitang is dat er geen gat door de muur geboord hoeft te worden.

Montage zonnescherm

Bij de hoogte-afstelling van het scherm wordt onder andere rekening gehouden met openslaande deuren die dan probleemloos gebruikt kunnen worden. Door de toepassing van speciale knikarmen kunnen de schermen nagenoeg horizontaal afgesteld worden.

Wij bieden knikarm zonneschermen voor iedere tuin. Of u nu juist een groot zonnescherm van vijf meter breed of een smal knikarmscherm van twee meter breed zoekt, Misol levert het. Daarnaast kunt u kiezen voor een modern en strak zonnescherm of juist klassiek en traditioneel, er is altijd een zonnescherm dat aan uw wensen voldoet. Vindt u het lastig om te ontdekken welk knikarmscherm voor u het beste geschikt is? Kom dan langs in onze showroom. Wij helpen u graag verder!

Misol knikarm zonnescherm

website realisatie door BrugMedia bv | © Copyright - Misol Zonwering