Over ons

Hallo daar! Misol heeft ruim dertig jaar ervaring in zonwering

Hoewel de naam Misol Zonwering meer dan 10 jaar bestaat, gaat de geschiedenis van het bedrijf al terug naar het jaar 1986. Nog altijd zijn er klanten uit de beginperiode die terugkomen. “Dan doe je het goed”, stelt eigenaar Mike de Wilde tevreden vast.

Samen met zijn vrouw runt hij Misol Zonwering, dat alles in huis heeft op het gebied van binnenzonwering, buitenzonwering, rolluiken, horren en terrasoverkappingen. “Gemiddeld gaat zonwering zo’n 15 jaar mee. Het is prachtig om te zien dat veel klanten weer bij je terugkomen en nu soms ook al voor de tweede keer. Daar spreekt enorm veel vertrouwen uit.”

Zonwering plaatsen

Mike de Wilde begon zijn werk in 1994 bij Unika Zonwering te Kampen: “Volledig blanco op het gebied van zonwering stapte ik onbevangen deze nieuwe wereld binnen, ik had geen flauw benul wat er was qua aanbod, producten en mogelijkheden. De eigenaar van destijds heeft me ingewerkt, opgeleid en geschoold tot ik het vak beheerste en eerste monteur was. Door hem ben ik ‘gevormd’. De lat lag hoog, altijd. Goed was nog steeds niet goed genoeg. Zelfs de kleinste, destijds in mijn ogen meest onbenullige dingen moesten foutloos gedaan worden, en altijd in overleg met de klant. Achteraf gezien ben ik er blij om dat dat toen de maatstaf was, dit heb ik meegenomen in mijn verdere loopbaan en heeft me tot hier gebracht. Perfectie wordt altijd nagestreefd”.

In 2012 werd Unika Zonwering overgenomen door Misol Zonwering. De bedrijfsfilosofie ‘Topkwaliteit voor elke portemonnee’ bleef. Innovaties van toonaangevende merken als Luxaflex en Weinor werden omarmd. Het exclusieve dealerschap van deze merken betekent ook dat de medewerkers en monteurs regelmatig worden bijgeschoold. “Zelf houd ik me voornamelijk bezig met de verkoop, het inmeten en de planning van de monteurs, mijn vrouw houdt zich bezig met de administratie en de boekhouding, deels met de verkoop.

Dienstverlening op maat

Trots is Misol op de uitstekende dienstverlening die iedere klant geboden wordt en het is een ‘erezaak’ om ieder product precies te laten voldoen aan de persoonlijke wensen. U kunt deskundig advies verwachten en er wordt uitgebreid de tijd genomen om u het volledige productenaanbod te showen. Geen vraag is te futiel. Geen verzoek is te klein. Misol biedt u dienstverlening op maat vanaf de eerste kennismaking tot aan de afwerking bij u thuis, die overigens gedaan wordt door zeer vriendelijke, vakbekwame en gemotiveerde monteurs. “Omdat we zowel qua showroom en verkoop alsook de montage goed op orde hebben zorgen we ervoor dat u volkomen tevreden bent met uw aankoop”.

Kortom, Misol is een zeer ervaren bedrijf dat met zijn tijd meegaat. In zijn huidige vorm, stammend uit het crisisjaar 2008, bewijst het bedrijf dat je met kwaliteit en een uitstekende service een zonnige toekomst tegemoet gaat.

Misol logo

website realisatie door BrugMedia bv | © Copyright - Misol Zonwering