Over ons

Dienstverlening op maat

Misol Zonwering heeft alles in huis op het gebied van binnenzonwering, buitenzonwering, rolluiken, horren en terrasoverkappingen. Wij staan bekend om ons vakkundig advies, hoogwaardige kwaliteit, betaalbare prijzen en uitstekende service. Bovendien geven wij altijd garantie op zowel onze producten als de montage. Misol Zonwering is trotse dealer van gerenommeerde merken zoals Luxaflex, Somfy, Unilux, Velux, Heroal en Weinor.

Bij ons kunt u rekenen op een ‘dienstverlening op maat’. Wij nemen de tijd om u grondig te informeren over ons volledige productaanbod en voorzien u van deskundig advies. Geen vraag is te futiel. Geen verzoek is te klein. Misol biedt u dienstverlening op maat vanaf de eerste kennismaking tot aan de afwerking bij u thuis. Onze vriendelijke, vakbekwame en gemotiveerde monteurs zorgen voor een perfecte afwerking.

Misol heeft ruim dertig jaar ervaring in zonwering

Hoewel de naam Misol Zonwering meer dan 10 jaar bestaat, gaat de geschiedenis van het bedrijf terug naar het jaar 1986. In 2012 werd Unika Zonwering overgenomen. De bedrijfsfilosofie van Unika Zonwering bleef: ‘Topkwaliteit voor elke portemonnee’. Innovaties van toonaangevende merken als Luxaflex en Weinor werden omarmd. Het exclusieve dealerschap van deze merken betekent ook dat de medewerkers en monteurs regelmatig worden bijgeschoold.

Nog altijd zijn er klanten uit de beginperiode van Misol die terugkomen , sommigen zelfs voor de tweede keer. Het is prachtig om te zien hoe klanten telkens weer de weg naar ons weten te vinden.

Misol logo

website realisatie door BrugMedia bv | © Copyright - Misol Zonwering