Acties

Het voorjaar komt er aan. Tijd om je woning, het terras of balkon lenteklaar te maken. In de maanden maart en april krijg je bij ons:

Actie 1

20% korting op een knikarm zonnescherm of pergola zonwering van Luxaflex Outdoor

Met een knikarm zonnescherm, ook terraszonwering genoemd, kun je heerlijk in de schaduw genieten op je terras. Door de knikarmen kun je vrij onder het scherm doorlopen.

Een pergola zonwering is een doekoverkapping gecombineerd met een stevige palenconstructie. Hierdoor kan de zonwering een groot terras overdekken en is het goed bestand tegen de wind.

Knikarmscherm actie

Actie 2

50% korting op de montage van windvaste screens op solar

Met een screen zorg je ervoor dat jouw woning lekker koel blijft. Het voordeel van een screen is dat je altijd naar buiten kunt kijken, maar dat er niet van buiten naar binnen gekeken kan worden.

De solar screens maken goed gebruik van de zon en zijn elektrisch te bedienen door de accu op zonne-energie. Je hebt geen aparte stroomaansluiting nodig.

Actie 3

Somfy Connectivity Kit cadeau bij aankoop van twee of meer met een Somfy motor aangestuurde Luxaflex Outdoor producten

Met de Somfy Connectivity Kit bedien je jouw rolluik, screen- of terrasscherm via de app. Niet alleen thuis, maar overal waar je bent. Met één druk op de knop sluit of open je de zonwering.

Somfy connectivity kit actie

website realisatie door BrugMedia bv | © Copyright - Misol Zonwering