Rolluiken

Met het brede assortiment van Misol Zonwering vindt u ongetwijfeld een geschikt product voor uw woning of bedrijfspand. Voor vrijwel iedere situatie biedt Misol Zonwering een totaalaanbod van alle soorten rolluiken, waarbij wij garant staan voor een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding. Niet voor niets reikt onze klantenkring ver buiten Kampen en Zwolle.

Om uiteenlopende redenen kunt u kiezen voor een kwaliteitsrolluik. De belangrijkste voordelen die een rolluik biedt zijn zonwering, koudewering, geluidswering, verduistering en beveiliging.

Het pantser van het rolluik bestaat uit aluminium lamellen, deze zijn dubbelwandig en aan de binnenzijde volgeschuimd met expansieschuim waardoor zij een hoge isolatiewaarde hebben.

De rolluiken zijn in iedere gewenste (RAL) kleur te verkrijgen.

Qua bedieningsvormen kunt u kiezen voor handmatige bediening of voor elektrische bediening door middel van een (Somfy) buismotor. Geautomatiseerde besturingssystemen worden steeds meer toegepast en staan garant voor een optimaal gebruiksgemak. Hiermee kunt u o.a. handig de indruk wekken dat er iemand thuis is terwijl u afwezig bent.

website realisatie door BrugMedia bv | © Copyright - Misol Zonwering