Screens

Wordt het bij u in huis snel warm en heeft u veel last van inkijk? Dan zijn screens ideaal voor u. Screens houden de temperatuur in de woning laag en zorgen ervoor dat u wel naar buiten kunt kijken, maar mensen van buiten niet naar binnen.

Wat is een screen?

Een screen (ook wel verticale zonwering genoemd) is een vlakhangende zonwering voor het raam. De warmte wordt buiten gehouden terwijl het zicht naar buiten blijft (grotendeels) behouden. Overdag kunnen de schermen tevens gebruikt worden als inkijkwering. Screens zijn vrijwel voor ieder raam eenvoudig aan te brengen en ideaal wanneer er bij u geen mogelijkheden zijn voor een uitvalscherm of wanneer u vaak afwezig bent. Het scherm heeft geen last van weersinvloeden zoals regen en/of wind en kan gewoon naar beneden blijven.

Een ander voordeel van een screen is dat ze schitteringen blokkeren. Heeft u vaak last van schitteringen op het beeldscherm of tv? Door de screens omlaag te doen, komt er wel daglicht naar binnen en wordt het dus niet donker in huis, maar komen er geen schitteringen in de beeldschermen.

Kenmerken van screens

De screendoeken zijn uv-bestendig, brandvertragend en antistatisch. De doeken zijn voor bijna 100% recyclebaar. De doekachtige schermen worden aan de buitenkant van de ramen gemonteerd. Eén van de grootste voordelen van screens is dat ze de zonnestralen al blokkeren voordat de zonnestralen het glas bereiken. Dit zorgt ervoor dat de temperatuur in huis lager blijft en voorkomt dat uv-stralen het huis binnendringen.

Stel uw eigen screens samen

Ook bij deze schermen heeft u uiteraard de keuze tussen verschillende types, kleuren en bedieningen. Bij onze screen collectie heeft u een uitgebreide keuze aan mogelijkheden en modellen. Zo hebben wij windvaste ritscreens en normale screens. De doeken bestaan uit 100% polyester en zijn in verschillende combinaties te maken. De screens worden aan de buitenkant van de ramen bevestigd en u kunt kiezen voor handmatige, elektrische of geautomatiseerde bediening.

Of u nu op zoek bent naar moderne en strakke screens of meer de klassieke traditionele stijl wilt? Wij helpen u graag verder. Kom naar onze showroom voor een passend advies.

website realisatie door BrugMedia bv | © Copyright - Misol Zonwering