Vensterzonwering

Vensterzonwering beschermt uw interieur tegen de zon en geeft u vrij uitzicht naar buiten.

Lichtinval is belangrijk in een huis, het geeft een huis een open en warme uitstraling, maar zonlicht moet geen belemmering zijn. De juiste zonwering beschermt uw interieur, zorgt ervoor dat uw vloeren en meubels niet verbleken en zonwering houdt uw huis koeler. Daarnaast geeft het u ook privacy. Met vensterzonwering houdt u een vrij uitzicht en de ramen en deuren kunnen (beperkt) open. Vensterzonwering is geschikt voor ramen bij balkons, tuinen of situaties waar een hoge doorloophoogte wenselijk is.

Luxaflex® Outdoor vensterzonwering biedt een ruime keuze aan modellen en mogelijkheden. In de brochure vindt u een overzicht van alle modellen en hoe u die kunt personaliseren. Misol adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze!

Keuze uit zonwering

Zonwering heb je in meerdere uitvoeringen. De bekendste zijn rolluiken en zonneschermen, maar ook een markies en een madolette vallen onder zonwering.

De carré 95 is te herkennen aan de strak vormgegeven kast en er is keuze uit verschillende armsystemen, waardoor die geschikt is voor iedere woonsituatie. De carré 95 is tot 450 cm breed met één doek en tot 800 cm breed met twee doeken.

Wilt u liever een zeer exclusieve vormgeving? Kies dan voor het clip venster. Het clip venster heeft een zeer goede kwaliteit en is mede door de armsystemen ook geschikt voor iedere woonsituatie. Het clip venster heeft een breedte tot 700 cm zonder doekspleet.

Markiezen zijn één van de bekendste zonweringen. Een markies geeft het huis een klassieke uitstraling. Bij een markies wordt het zonlicht goed tegen gehouden, omdat de zijkanten ook zonwerend zijn. Ook de markiezen zijn naar eigen wens samen te stellen.

Een madolette is zeer geschikt voor een kleine uitval, bijvoorbeeld bij een hoog en smal raam in een erker. Een madolette is zeer windvast en uitvoerbaar in elk gewenst doek uit de acryl en glasvezel collectie van Luxaflex® Outdoor.

Stel uw eigen zonwering samen

Misol heeft diverse modellen in het assortiment. U kunt zelf de kleur, design en bediening kiezen. Wij helpen u graag verder.

De Luxaflex vensterzonwering van MIsol.

website realisatie door BrugMedia bv | © Copyright - Misol Zonwering